واردات نه مانع توسعه بلکه رکن اساسی توسعه در دنیای امروز است. رشد بهرهوری و تکنولوژی جز با واردات تقریبا ناممکن شده است.
در واقع واردات است که رفاه ، تکنولوژی و پیشرفت را در یک کشور (چه ایران، چه امریکا و چه چین) به ارمغان میآورد، عمدهترین وظیفهی صادرات آن است که هزینهی واردات را تامین کند. محدود کردن واردات، نه تنها توسعه را مختل میکند بلکه باعث میشود کشور از نسیم تغییرات و رفاه و تکنولوژی به دور نگه داشته شود چرا که نوآوری و تکنولوژی در گوشهای از جهان رخ میدهد و سپس با موج واردات به سایر کشورها انتقال مییابد.
دارا بودن بیش از یک درصد از جمعیت جهان، منابع غنی نفت و گاز، مزیتهای نسبی تولید مانند آب و هوای مساعد و نیروی انسانی مستعد عواملی است که بسترهای لازم را برای در اختیار داشتن سهم قابل توجه ایران از تجارت جهانی فراهم میکند.
بهطور کلی، کشورهای درحال توسعه ازنظر ساختار اقتصادی دارای ویژگیهای مشترکی هستند. حال جهت انتقال از مرحله سنتی به مرحله تولید صنعتی و گذراندن مراحل توسعه اقتصادی، واردات کالاهای سرمایهای و واسطهای و فناوری مناسب، زمینهساز تحول صنعتی و اجتماعی است.
بر اساس تعاریف اقتصادی، کالاها را میتوان به کالاهای سرمایهای، واسطهای و مصرفی طبقهبندی کرد معیار این طبقهبندی براساس نقش کالاها در تولید و مصرف است. چنانچه کالا عهدهدار نقشی در تولید نباشد، آن کالا مصرفی تلقی میشود، در غیر این صورت، سرمایهای یا واسطهای خواهد بود.
شرکت اعتماد ماشین آپادانا با استفاده از دانش اجرایی خود در طول سالیان تجارت خارجی ، به دنبال کسب اعتماد مشتریان و تسهیل هر چه بیشتر خدمات مورد نیاز آن ها بوده و به یاری خداوند منان و مدیریت برجسته هیات موسس خود و تلاش پرسنل متعهد که پیوسته فراتر از وظایف رسمی خود تلاش نموده اند ، توانسته اند نامی نیک در حوزه تجارت خارجی و علی الخصوص ماشین آلات راهسازی و جرثقیل های سنگین و فوق سنگین از خود به جای بگذارد و آماده خدمت گزاری به هموطنان عزیز و فزهیخته خود در جهت آبادانی هر چه بیشتر کشور عزیزمان ایران است.